Camp-let Weekend 2019

Camp-let weekend 2019 was een groot succes!

Camp-let weekend 2019

Wat hebben we met z’n allen weer genoten van het Camp-let Weekend 2019. Al die Camp-letjes op camping de Stjelp, dat blijft een prachtig zicht. Op vrijdagmiddag begon het opzetten. Sommigen kregen nog extra advies van Jochum Jan Blanke en Dick Zwart. Alhoewel het Camp-let merk erg makkelijk is om op te zetten, met tips van de heren gaat het nog eenvoudiger.

De eerste dag op het Camp-let weekend 2019

Op de eerste dag van het Camp-let weekend 2019 verzamelde men zich om 18:30 uur in de tent, waar iedereen bij elkaar zat aan grote tafels om soep en brood te eten. Iedereen was al snel druk in gesprek over de vorige keren en natuurlijk over ‘hun’ vouwwagen merk. Het werd meteen gezellig en het was erg leuk om te zien hoezeer iedereen het naar z’n zin had. Daar doen we het toch voor!

De tweede dag is gevuld met Camp-let modellen en accessoires en plezier!

De volgende ochtend konden de kampeerders genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Gebakken eieren en spek, lekkere broodjes, uiteraard Fries suikerbrood en koffie, thee en jus.

Op het middenterrein stonden alle modellen van Camp-let en waren er leuke accessoires te verkrijgen. Er werd uiteraard gedemonstreerd en Isabella Camp-let zorgde voor heerlijke Deense broodjes en koffie.

Rond een uur of 15.00 startte een wijnproeverij (voor 2020 komt er, op verzoek, ook een bierproeverij bij). We zitten gezellig en genieten van het weer en de sfeer. De voorbereidingen voor de BBQ  die later volgt zijn al volop bezig.  Dankzij het prachtige weer kunnen  we buiten genieten van de culinaire kunsten van slager Jan Willem Blanke uit Marum.  Als afsluiter van de avond hadden we het popduo  Weima en van der Werf die weer een spetterend optreden gaven.

De derde dag op het Camp-let weekend 2019

Zondagochtend na het ontbijtbuffet gingen de meeste mensen hun eigen weg. Er valt veel te zien in dit prachtige gebied op 20 minuten afstand van ons bedrijf.  Sommigen bleven ook nog even genieten van het weer en de sfeer op de camping. Anderen pakten rustig in of boekten nog een paar nachtjes bij op de camping. Ook wij beginnen rond een uur of 14.00 de wagens in te pakken en naar huis te rijden. We kijken terug op een geweldig Camp-let weekend en willen ook hier nogmaals iedereen bedanken die zijn of haar steentje hier aan bijgedragen heeft. Bent u er volgend jaar weer/ook bij?