9

Vouwwagencentrum Noordbergum

De vouwwagen dealer in Noord Nederland!

Persoonlijk advies, eerlijke voorlichting en tijd voor onze klanten. Dat zijn de de dingen die er toe doen bij Vouwwagencentrum Noordbergum. Samen met u, vinden wij wat het beste bij u past. Wij ( eigenaren Jan en Treeske Blanke ) zitten al meer dan 30 jaar in het vak en we delen graag onze persoonlijke ervaringen. Zodat u jarenlang met plezier kunt kamperen.

Sinds vorig jaar is Jochum Jan, onze zoon, ook toegetreden tot het bedrijf als mede vennoot. Door zijn frisse kijk op het bedrijf, is Jochum Jan al met veel innovatieve oplossingen bezig geweest en is hij een echte aanwinst voor ons familiebedrijf. Door zijn nieuwe frisse input en jegudige kijk, kijkt Jochum Jan anders tegen de verschillende uitdagingen aan, dan ons. Ook hebben we nu zeker garantie voor de toekomst van het bedrijf, wat zeker niet onbelangrijk is.

Een persoonlijke ervaring, mede mogelijk gemaakt door uw vouwwagen dealer

Kamperen in een vouwwagen, het is een prachtige ervaring, maar welke vouwwagen past het beste in úw situatie? En wat als uw situatie verandert ? Wat zijn er dán voor mogelijkheden? Wij als ervaren vouwwagen dealer, kunnen u zeker helpen bij deze keuzes!

Daarnaast is er nog de vraag of u een nieuwe vouwwagen koopt, of toch wellicht een tweedehandse? Op al deze vragen hebben wij een antwoord voor u klaar. Tegenwoordig zijn vouwwagens vele malen beter dan vroeger en zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Denk maar eens bijvoorbeeld aan: snel opzetbaar, supersnel opzetbaar, modulaire systemen, katoen, all-season, grondzeilen die vast zitten middels een rits, lattenbodems in bedden,vaste deksels en ga zo maar door.

Samen vinden we de vouwwagen die het beste bij u past. In onze showroom staan alle wagens volledig opgezet zodat u kunt zien wat u koopt. Dat geldt niet alleen voor de nieuwe maar ook voor de gebruikte vouwwagens. Bij aflevering nemen we de tijd voor u. Zowel bij nieuw als gebruikt krijgt u uitgebreide uitleg en demonstratie.