9

Over ons – Vouwwagencentrum Noordbergum

Over ons

Op deze Over ons pagina leest u over onze ervaring en passie. Wij  van Vouwwagencentrum Noordbergum geloven dat onze producten uw leven verrijken met een optimale beleving van het kamperen. Een beleving die gelijkstaat aan het ervaren van zorgeloze vrijheid. Vanuit die overtuiging zijn wij iedere dag sterk gemotiveerd om vakbekwaam aan te sluiten op uw wensen. Ieder bezoek aan onze showroom wordt daarbij een belevenis op zich en iedere vakantie met onze wagens is een krachtige herinnering die lang zal blijven. Volledig op uw wensen gericht, veilig en vertrouwd. Dat zijn de de dingen die er toe doen bij Vouwwagencentrum Noordbergum.

 

Over ons: dé vouwwagen dealer voor Noord Nederland
(Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe,Overijssel en Flevoland)

Oprichters Jan en Treeske: samen met u, vinden we wat het beste bij u past. Wij  zitten al meer dan 30 jaar in het vak en we delen graag onze persoonlijke ervaringen. Zodat u jarenlang met plezier kunt kamperen.

Zoon Jochum-Jan: sinds 2018 is  zoon Jochum Jan toegetreden als medevennoot bij ons bedrijf. Door zijn nieuwe frisse blik op bepaalde dingen en innovatieve oplossingen, blaast er een frisse wind door het vouwwagencentrum. Daarnaast hebben we hierdoor ook garantie voor de toekomst van ons bedrijf!

 

Persoonlijk advies op basis van úw situatie

Kamperen in een vouwwagen, het is een prachtige ervaring, maar welke vouwwagen past het beste in úw situatie? En wat als uw situatie verandert ? Wat zijn er dán voor mogelijkheden? Daarnaast kunt u zich nog afvragen of u een nieuwe vouwwagen wilt of een tweedehandse? Op al deze vragen hebben wij een antwoord.

We helpen u met de eindeloze mogelijkheden

Tegenwoordig zijn vouwwagens vele malen beter dan vroeger en zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Denk maar eens bijvoorbeeld aan: snel opzetbaar, supersnel opzetbaar, modulaire systemen, katoen, all-season, grondzeilen die vast zitten middels een rits, opblaasbare tenten, lattenbodems in bedden, vaste deksels en ga zo maar door. Samen vinden we de vouwwagen die het beste bij u past. In onze showroom staan alle wagens volledig opgezet zodat u kunt zien wat u koopt. Dat geldt niet alleen voor de nieuwe maar ook voor de gebruikte vouwwagens. Bij aflevering nemen we de tijd voor u. Zowel bij nieuw als gebruikt krijgt u uitgebreide uitleg en demonstratie.

Over ons: meer dan 30 jaar deskundig en betrouwbaar specialist

We leveren al meer dan 30 jaar vouwwagens. We staan bekend als deskundig en betrouwbaar en zijn dus een echte vouwwagenspecialist. Wij zijn dealer van veel verschillende vouwwagens, maar ook van mini caravans. U kunt bij ons terecht voor nieuwe vouwwagens van de merken: Camp-let, Jamet en Campooz.
Vanuit Letland importeren we de Kulba Minicaravan.

Verder hebben we naast nieuwe vouwwagens,  ook voordelige vouwwagen occasions van allerlei soorten merken. Veel voorkomende occassion merken naast onze eigen Camp-let, Jamet en Campooz zijn Holtkamper, Combi Camp, Trigano en Cabanon. Deze tweedehands vouwwagens zijn goed onderhouden in onze eigen werkplaats en al onze vouwwagens zijn gecertificeerd door de BOVAG. Zo weet u zeker dat u gegarandeerd kwaliteit aanschaft!

Wij komen langs op de camping om de vouwwagen te bekijken!

Op deze Over Ons pagina leest u ook over de persoonlijke ervaring die wij u geven. Wanneer u bij ons een nieuwe vouwwagen koopt, dan krijgt u twee nachten proef kamperen op Camping “de Stjelp” in Oudega Friesland cadeau. Onze klanten kunnen dan kosteloos proefkamperen met de nieuwe vouwwagen en alles van  de nieuwe vouwwagen uitproberen! Wij vinden het belangrijk dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Daarom komen we graag even langs op de camping om te horen of alles naar wens is. Daarnaast kunt u eventuele vragen stellen, die we graag voor u beantwoorden.
Uiteraard nemen we een lekker flesje wijn voor u mee!(met of zonder alcohol)

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.
Het snelst, gemakkelijkst en meest direct is natuurlijk de telefoon. Onze vaste nummer is 0511-472609. Mobiel 06-244 00 652.( mobiel kan ook buiten openingsuren)
Als we uw telefoontje via de mobiel missen, bellen we altijd op een later tijdstip terug.
Ook via het contactformulier op onze website kunt u ons bereiken of u kunt een bericht sturen naar info@vouw-wagen.nl.
Het leukst vinden we het natuurlijk als u bij ons langs komt in de showroom. (op afspraak kan dat ook buiten openingsuren)