22869

Wat kan er op de grond?

Zoveel mensen, zoveel wensen.
En kamperen met een caravan op een seizoensplaats vraagt vanzelfsprekend om iets anders dan met een vouwwagen overal een paar dagen staan.
Daarom hier geen opsomming van hoe het moet maar gewoon een rijtje mogelijkheden:
Diverse producten met verschillende doelen.

Ecodoek:
Ook wel anti worteldoek genoemd. Dit doek kan ademen waardoor het gras niet gaat rotten.
Het stinkt minder dan het bekende wegwerpplastic én is meerdere malen te gebruiken.
Op veel campings is dit Ecodoek in plaats van dicht zeil verplicht.Ook mooi: het is licht van gewicht en wordt gemaakt van gerecycled materiaal!

Aqua-foil:
Zware plastic soort, extra dik en extreem sterk.In tegenstelling tot het dunne wegwerpplastic zitten hier geen schadelijke weekmakers in!
Uiteraard vele malen te gebruiken.

Grondzeil vlak:
Grondzeil is in verschillende kwaliteiten te koop. Om te beginnen heb je het grondzeil wat lijkt op de zeilen uit de bouwmarkt.
Niet duur maar ook beslist niet waterdicht! Om het water tegen te houden heb je een grondzeil van Pvc nodig.En dan het liefst van de kwaliteit 320gr/m².
Het is stevig en zeer duurzaam. Op de hoeken zitten verstevigde zeilogen.

Grondzeil opblaasbaar:
De perfecte oplossing voor wie niet over een inritsbaar kuipzeil beschikt. Het is een grondzeil waarvan je de 4 randen kunt oppompen. Randen zoals je ook wel ziet bij een opblaasbaar zwembadje. De 4 randen kunnen allemaal apart opgeblazen worden; bij goed weer laat je die bij de tent ingang gewoon plat en bij regen pomp je de voorste rand ook op. Het is ideaal om bij grote hoosbuien het water buiten je tent te houden.

Tenttapijt:
Het meest bekende is het zgn. gaatjestapijt. Het is soepel, ademend dus rotvrij, antislip en een kampeerleven lang te gebruiken. In meerder kleuren en maten verkrijgbaar.

Tenttapijt op rol:
Naast de pakketten met vaste maten hebben we ook tapijt op rol. Dit is 3 meter breed en op elke lengte te knippen. Ook in meerder kleuren.

Geweven tapijt:
Geweven tapijt heeft een dichte structuur en mooie kleurschakeringen.Het is soepel en sterk. Het kan zonder te rafelen op maat geknipt worden en is makkelijk op te vouwen en te reinigen.
Een klasse apart in het geweven tapijt is het Isabella Carpet; superieure kwaliteit in 3 prachtige kleuren; North, Dawn en Flint

Tegels:
Voortent tegels zorgen voor een stevige ondergrond. ze zijn eenvoudig aan elkaar te klikken. De maat kun je dus zelf bepalen. Meestal 4 tegels in 1M²