23158

Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Op deze pagina laten we onze klanten aan het woord. We vinden het heel waardevol om feedback te krijgen en proberen iedereen altijd persoonlijk te woord te staan. We zijn dan ook trots op de vele positieve reviews die we mogen ontvangen van onze klanten. Zowel op Facebook als op Google. Periodiek zullen we een aantal reviews met jullie delen.

Py Rijks

“Je krijgt enthousiast en vakkundig advies en hele goede service. Vouwwagencentrum Bergum is zeer klantvriendelijk en denkt echt mee. Een aanrader!”

 

John Hebing

“Gisteren de nieuwe Jamet Easy opgehaald en na uitleg nu een weekendje proef-kamperen. op de camping kwam Jan en Jochum Jan nog even kijken of alles goed stond en hadden nog wat tips! super service !! 5 sterren”

Leon Koster

“Oke, even een kleine beoordeling. Gisteren was 1 van onze wielen van de keuken van onze Jamet afgebroken, en dat terwijl wij zondag op vakantie willen gaan. Ik dacht dat kan niemand zo snel oplossen dus ben zelf aan de knutsel gegaan met wieltjes van de bouwmarkt om zo toch alles weer klaar te hebben voor zondag.
Uiteraard had ik Jan Blanke even geïnformeerd over dit probleem. Krijg ik vanmiddag telefoon dat hij morgen wil langskomen bij ons thuis (uur rijden vanaf Noordbergum) om de wielen van de keuken te vervangen zodat wij zondag weg kunnen!! Dat noem ik nog eens service! Uitgelegd dat ik inmiddels zelf al even een oplossing had bedacht, en dat ik ze na de vakantie wel kom omruilen. Ik wil het toch nog 1 keer herhalen, wat een goede service! Echt een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een vouwwagen!”

 

Alexander Stubbe

“Gewoon super hebben een nieuwe Jamet jamtic gewoon compleet met uitbouwtent, siervelgen goeie advies we kunnen niet wachten op volgende jaar voor de proef weekend.Het is een familie bedrijf en dat merk je aan alles ieder staat achter hun producten iets dat voor mij ook bekend is trouwens hebben we zelf ook een familie bedrijf waar de klant voor op staat gewoon super”.

Jan Wolfard

“Ook al wonen wij in het zuid/ westen van Duitsland tussen Freiburg en Basel kopen we onze vouwwagen hier Super Service nette Familie graag weer.”

Ron Karreman)

 

“We hebben net onze eerste vouwwagen opgehaald. Keurige uitleg gehad. Wat een goede service en aardige mensen. We hopen er heel veel plezier van te hebben”

Tanja Bronsema

 

“Veranda doeken laten maken bij vouwwagencentrum Noordbergum. We zijn er erg blij mee. We zullen veel buiten/ binnen zitten de komende tijd ben ik bang 😀. Tige dank 😀👌”

 

Reviews

Gerro de Graaf

 

“Deze mensen weten waar ze het over hebben, goede service en staan in voor een goed product, zo dat je een heerlijke vakantie kunt beleven”

 

Quintin van der Meulen

 

“De mensen bij VWC N-B staan voor hun service, kwaliteit en producten. Koffie en thee staat er altijd klaar. Goede uitleg bij alle producten en instructie bij de aanschaf van een nieuwe vouwwagen. Een echt familie bedrijf waar de klant hoog staat. Soms is het druk in de winkel waardoor je even wat langer moet wachten maar de service en het persoonlijke advies neemt gewoon wat tijd in beslag en maakt dit meer dan waard om even rustig rond te kijken. Wij zijn al jaren Camp-let fan en dit jaar besloten onze oude Concorde met een nieuwe Apollo tent in te ruilen voor een Limited Edition 052/100” .