23650

Campooz Red Ruby 2022

Campooz Red Ruby

 

 

 

Red Ruby. Dat is de naam van de nieuwe vouwwagen van Campooz Tenttrailers. Het nieuwe model is een langslaper. Dit betekent dat je het bed instapt via een trapje aan het voeteneind.

Dat maakt deze nieuwe vouwwagen groot genoeg voor maximaal zes kampeerders. De basis van de Red Ruby is van Duitse makelij, die ook voor de andere drie modellen van Campooz wordt gebruikt. De tent is gemaakt van hoogwaardig 100 procent katoenen TenCate-doek (KD 24/38).

Royale bedden

De grootste slaapcabine bovenop de trailer is met 220 x 170 centimeter erg royaal. Omdat de wanden schuin naar buiten lopen, ontstaat er een  bijzonder ruimtelijk effect. Aan beide zijden van de master bedroom vind je dan nog een ruime slaapcabine van 220 x 160 centimeter.

Afmetingen en gewicht

De Red Ruby heeft een leefruimte van 230 bij 490 centimeter. De totale oppervlakte (exclusief luifel) is 450 bij 490 centimeter. Met aanritsbare luifel erbij wordt de tenttrailer nog eens 2 meter langer. De nieuwkomer is minimaal 190 en maximaal 240 centimeter hoog. De Red Ruby weegt leeg 270 kilogram en mag worden tot beladen tot maximaal 480 kilogram.

Vouwwagen klapt kruislings open

De ontwerper van dit model heeft zich voor dit model laten inspireren door de vorm van bedoeïententen. “De vorm was meteen ook de grootste uitdaging. Dat is gelukt door de de tent kruislings open te laten klappen. Dan zie je snel dat het een bijzondere tenttrailer is”, vertelt ontwerper Gert IJszenga in een persbericht.

 

Campooz

Campooz Tenttrailers is een jong Nederlands kampeermerk dat in 2015 is gestart. Kenmerkend voor Campooz zijn de avontuurlijke uitstraling en een eigenwijze benadering van kamperen. De tenttrailers kenmerken zich door kwaliteit, gemak en comfort. Naast tenttrailers bestaat het assortiment uit caravanluifels en kampeeraccessoires.

 

Campooz Red Ruby

 

Prijzen voor Campooz Red Ruby 2022

€ 11.900.-