21574

Camp-let Weekend 2018; Genieten met een grote “G”

Genieten;

Dat is het woord wat  bij mij opkomt wanneer ik namijmer over het Camp-let Weekend 2018.

Dat begint al vrijdagmiddag wanneer de Camp-let wagentjes 1 voor 1 het veld oprijden bij Camping de Stjelp in Oudega Friesland. De deelnemers worden door Jochum Jan Blanke ontvangen en kunnen desgewenst meteen advies krijgen over bijvoorbeeld het opzetten of afspannen.Een Camp-let vouw je heel eenvoudig open maar de hulp van Jochum Jan wordt zeer gewaardeerd; het maakt immers een groot verschil of je de wagen voor het eerst weer uit de stalling hebt gehaald of wanneer je zoals Jochum Jan bijna dagelijks een Camp-let openvouwt.

Ondertussen zijn Jantine en ik (Treeske) thuis druk bezig met soep koken.( wát een balletjes moet je draaien voor zoveel eters)  Grote ketels en pannen tomaten- en groentesoep vervoeren we achterin de auto naar de camping. Om 18.30 staan we klaar in de grote tent om iedereen hiervan te voorzien. En zittend aan grote tafels ontstaat al meteen een gezellige, warme sfeer.
Fantastisch om te ervaren dat al die deelnemers die elkaar vooraf niet kenden en maar 1 overeenkomst hebben, nl hun Camp-let vouwwagen, zo snel vertrouwd met elkaar- en druk in gesprek zijn.

De geur van gebakken spek en eieren lokt de ontbijters  zaterdagochtend al vroeg naar de grote tent.
Op het middenterrein gaat ondertussen “de show” los. Jan heeft het veld omgetoverd tot een heuse outdoor Camp-let showroom;
alle modellen staan opgesteld, er wordt gedemonstreerd en er zijn heel veel leuke kampeeraccessoires te zien.
Werkelijk alles wat je wilt weten, zien  of ervaren over Camp-let is mogelijk.
Isabella/Camp-let Nederland zorgt voor verse koffie en een heerlijke traktatie.
Niet alleen de deelnemers maar ook andere (aspirant) kampeerders weten ons te vinden op deze geweldige locatie.

Rond een uur of 15.00 start voor de liefhebbers een wijnproeverij. We zitten gezellig en genieten van het weer en de sfeer. Inmiddels is de keurslager gestart met de voorbereidingen van de barbecue wat ons het water al in de mond doet lopen. Even later doen we ons tegoed aan heerlijk vlees, brood en salade en lessen we onze dorst. De calorieën verbranden we daarna weer op de aanstekelijke muziek van popduo Weima en van der Werf. Wat een gewéldige dag.

 

Dan is het alweer zondag. Verschillende deelnemers gaan per voet, fiets of boot het prachtige gebied “de âlde feanen”( nationaal park de Oude Venen) verkennen. Anderen pakken rustig in of boeken nog een paar nachtjes bij op de camping. Ook wij beginnen rond een uur of 14.00 de wagens in te pakken en naar huis te rijden. We kijken terug op een gewéldig weekend en willen ook hier nogmaals iedereen bedanken die zijn of haar steentje hier aan bijgedragen heeft.

Wilt u/jij/jullie er volgende keer óók bij zijn? In 2019 is het Camp-let weekend van 24 tm 26 mei.

Opgave is nu al mogelijk maar let op er zijn maximaal 25 kampeerplaatsen beschikbaar.

Stuur een mailtje naar info@vouw-wagen of bel met Treeske 06-24400657 voor info/opgave