35

Tent- en zeilmakerij Vouwwagencentrum Noordbergum

Tent- en zeilmakerij Vouwwagencentrum Noordbergum

In de tent- en zeilmakerij Vouwwagencentrum Noordbergum kunt u terecht voor alle voorkomende klussen en reparaties betreffende uw tent- en zeil. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • rits vervangen,
  • raam vervangen,
  • winkelhaak of slikrand vervangen,

en nog veel meer. Ook met reparaties aan uw boottenten kunnen wij u verder helpen en tot slot helpen we vele klanten aan een op maat gemaakt verandazeil. Onze zeilmakerij vindt u in dezelfde vestiging als onze showroom met vouwwagens. Er zijn dan ook vele klanten die na de aanschaf van hun vouwwagen ook het onderhoud door ons uit laten voeren. Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen wanneer u geen klant van ons bent. 

Ook een zeilmakerij voor reparaties aan boottenten

Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in vouwwagens en tenten, maar ook voor reparaties aan boottenten kunt u bij ons terecht.

Huiven voor aanhangers

Huiven voor aanhangers worden ook (veelal in de winterperiode) vervaardigd.

En een zeilmakerij voor veranda’s of overkappingen

Tot slot staan we voor u klaar als het gaat om zeilen voor een veranda of overkapping. Heeft u een overkapping aan huis? Dan kunnen wij daar, door middel van een verandazeil van Bisonyl (een soort zwaar pvc doek), een comfortabele zitplaats van maken.

Meer over onze tent- en zeilmakerij

Onze zeilmakerij is onderdeel van Vouwwagencentrum Noordbergum; dé vouwwagen dealer van Noord Nederland. Onze vestiging wordt veel bezocht door mensen uit Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, maar ook Duitsland! Wij  zitten al meer dan 30 jaar in het vak en we delen graag onze persoonlijke ervaringen. Zodat u jarenlang met plezier op vakantie kunt.

NEEM SNEL CONTACT OP

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen bespreken en een berekening kunnen maken. Kent u ons bedrijf nog niet? Neem een kijkje op ons Facebookaccount of onze Google reviews. Bekijk hier alvast een aantal reviews van onze vaste klanten.