23603

Februari: Actiemaand voor onderhoud!

Breng NU uw vouwwagen voor onderhoud en ontvang:……

Bent u van plan om uw vouwwagen langs te brengen voor reparatie of onderhoud en wilde u dit de komende maanden gaan inplannen? Wij adviseren u om dit in februari al te doen! Wij verwachten namelijk enorme drukte in het voorjaar (ook in verband met corona). Misschien is het een beetje lastig om nu al uw vouwwagen op te halen en weg te brengen. Denk dan aan het volgende:

In de maand februari krijgt u voor uw moeite een borrelpakket cadeau!

In onze volgens BOVAG normen ingerichte werkplaats kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren.
En terwijl uw vouwwagen bij ons  helemaal wordt nagekeken, kunt u thuis relaxed genieten van uw borrelpakket.
(geleverd door keurslager Jan Willem Blanke uit Marum.)

Wat houdt de reparatie en onderhoud van uw vouwwagen precies in?

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring  en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw kampeermiddel, op meer dan 60 onderhoudspunten. Op deze pagina kunt u een checklist vinden van alle dingen die wij voor u kunnen controleren.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele verschillende onderhouds- en reparatie werkzaamheden die Vouwwagencentrum Noordbergum voor u kan uitvoeren. Aan het einde van de gehele onderhoudsbeurt ontvangt u een keuringsrapport. Hierop wordt de conditie van uw kampeermiddel overzichtelijk weergegeven. Indien het kampeermiddel op alle punten is goedgekeurd, dan krijgt u een BOVAG-keuringssticker.
Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, bel gerust. We vertellen u er graag meer over.