11

Over Ons

De vouwwagen dealer in Noord Nederland!

Wij geloven dat onze producten uw leven verrijken met een optimale beleving van het kamperen, een beleving die gelijkstaat aan het ervaren van zorgeloze vrijheid. Vanuit die overtuiging zijn wij iedere dag sterk gemotiveerd om vakbekwaam aan te sluiten op uw wensen. Ieder bezoek aan onze showroom wordt daarbij een belevenis op zich en iedere vakantie met onze wagens is een krachtige herinnering die lang zal blijven. Dat zijn de de dingen die er toe doen bij Vouwwagencentrum Noordbergum.

Samen met u, vinden we wat het beste bij u past. Wij ( eigenaren Jan en Treeske Blanke ) zitten al meer dan 30 jaar in het vak en we delen graag onze persoonlijke ervaringen. Zodat u jarenlang met plezier kunt kamperen.

Sinds 2018 is onze zoon Jochum-Jan toegetreden als medevennoot bij ons bedrijf. Door zijn nieuwe frisse blik op bepaalde dingen en innovatieve oplossingen, blaast er een frisse wind door het vouwwagencentrum. Daarnaast hebben we hierdoor ook garantie voor de toekomst van ons bedrijf!

Een persoonlijke ervaring, mede mogelijk gemaakt door uw vouwwagen dealer

Kamperen in een vouwwagen, het is een prachtige ervaring, maar welke vouwwagen past het beste in úw situatie? En wat als uw situatie verandert ? Wat zijn er dán voor mogelijkheden?

Daarnaast is er nog de vraag of u een nieuwe vouwwagen koopt, of toch wellicht een tweedehandse? Op al deze vragen hebben wij een antwoord voor u. Tegenwoordig zijn vouwwagens vele malen beter dan vroeger en zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Denk maar eens bijvoorbeeld aan: snel opzetbaar, supersnel opzetbaar, modulaire systemen, katoen, all-season, grondzeilen die vast zitten middels een rits, lattenbodems in bedden, vaste deksels en ga zo maar door.

Samen vinden we de vouwwagen die het beste bij u past.In onze showroom staan alle wagens volledig opgezet zodat u kunt zien wat u koopt. Dat geldt niet alleen voor de nieuwe maar ook voor de gebruikte vouwwagens. Bij aflevering nemen we de tijd voor u. Zowel bij nieuw als gebruikt krijgt u uitgebreide uitleg en demonstratie.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website, of u kunt ons een bericht sturen naar info@vouw-wagen.nl. Daarnaast vinden we het hartstikke leuk als u bij ons langs komt in de showroom. Zien we u hier?