Tweedehands Vouwwagens – Occasions

Voor actuele voorraad, neem contact op!

NIEUWE MOGELIJKHEID: showroom en vouwwagens bekijken via beeldbellen / videobellen.

Wij begrijpen het wanneer u liever niet naar onze showroom komt, maar toch heel graag volgend jaar in uw eigen vouwwagen op pad gaat. We hebben daarom een manier gevonden om alsnog onze occasions aan u te tonen en te demonstreren, zodat u alsnog een bestelling kunt plaatsen! Namelijk via beeldbellen.  Dit gaat heel gemakkelijk: heeft uw WhatsApp? Maak een afspraak met ons. Neem tijdens die afspraak plaats aan uw éigen tafel met uw ipad, laptop of telefoon en een heerlijk kopje koffie. Wij nemen contact met u op via de afgesproken app en kunnen vervolgens met u door onze showroom lopen en alles uitleggen en laten zien waar u meer informatie over wilt.

Bent u niet bekend met beeldbellen? Geen probleem. Wij helpen u graag.

Afspraak maken voor beeldbellen, zodat u alsnog met uw droom occasion op vakantie kunt volgend jaar?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEELDBELLEN

Terug naar overzicht
Jamet Dakota
Verkoopprijs€ 5.750
Conditie Gebruikt
Datum 1e toelating 0000-00-00
Leeggewicht 380 kg
Max. toelaatbaar gewicht 650 kg
Aantal slaaplaatsen 5
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Lengte 350 cm
Meer specificaties
E-mail aanbieder

Videopresentatie

Omschrijving

Whatsapp 06 24400652

Accessoiries

  Exterieur/Interieur

 • Afdekzeil
 • Grondzeil
 • Inritsbaar kuipzeil
 • Keukenwielen
 • Luifel
 • Ondertent
 • Oplooprem
 • Stormbandset
 • Voortent

  Keuken

 • Gascomfoor
 • Keuken

  Slaapcomfort

 • 2 x lattenbodem

  Techniek en veiligheid

 • Neuswiel
 • Reservewiel
 • Reservewiel-beugel
 • Schokbrekers

Garanties

BOVAG garantie

Deze tenttrailer is voorzien van BOVAG garantie

Aantal maanden12

Aanbieder gegevens

Vouwwagencentrum Noordbergum

Rijksstraatweg 14 a
9257 DT Noardburgum

E-mail aanbieder

 

Tweedehands vouwwagens

Bent u op zoek naar een tweedehands vouwwagen, zoals een Camp-let, Campooz, Gerjak tago, Holtkamper of een Jamet?  Vouwwagencentrum Noord Bergum is al 30 jaar vouwwagenspecialist voor nieuwe én tweedehands vouwwagens. U vindt al een tweedehands vouwwagen vanaf €1995

Al 30 jaar vouwwagenspecialist

Wij zitten al 30 jaar in het vak en kunnen daardoor antwoord geven op al uw vragen. Wij kennen alle merken door en door en hebben korte lijntjes met de leveranciers. Op die manier kunnen wij wagens samenstellen naar uw voorkeur. Als u een tweedehandse vouwwagen bij ons koopt, willen we u jarenlang plezier garanderen.  Bij aflevering wordt daarom de tijd genomen om een uitgebreide uitleg en demonstratie te geven.

Volledig nagekeken tweedehands vouwwagen

De 2dehands vouwwagen die u bij ons koopt, krijgt voor hij met u naar huis gaat een volledige BOVAG onderhoudsbeurt. Dat betekent dat alles aan de vouwwagen wordt nagekeken en eventueel vervangen of gerepareerd. Deze beurt zit bij de verkoopprijs in. Er komen nooit extra kosten voor u bij. Bovendien krijgt u nog 12 maanden volledige garantie. Maak vandaag nog een afspraak of kom spontaan langs.

Tweedehands vouwwagens bekijken in een showroom

Wij zijn specialist in onder anderen tweedehands vouwwagens en kunnen iedereen helpen aan een perfecte vouwwagen. In onze showroom kunt u veel modellen bekijken die al opgebouwd zijn. Zo kunt u ontdekken welke occasion iets voor u is. We kunnen daarom stellig zeggen dat het de moeite waard is om onze showroom te bezoeken, wanneer u op zoek bent naar een tweedehandse vouwwagen. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag en wilt u alvast oriënteren dan kan dat op onze website.

Tweedehands Camp-let

De Camp-let  vouwwagens zijn één van de bekendste merken vouwwagens. Vouwwagencentrum Noord Bergum staat voor klasse en kwaliteit en dit merk hoort zeker in dat rijtje thuis. Ook hebben we korte lijntjes met dit merk. Eventuele speciale wensen of last minute wensen zijn op deze manier snel realiseerbaar.

Campooz, Jamet, etc.

Campooz is een bekend vouwwagenmerk van Nederlandse bodem. Wij zijn erg blij dat we dit merk mogen aanbieden in onze showroom in Burgum. Het Franse merk Jamet is al 50 jaar actief op de Nederlandse vouwwagen markt. Natuurlijk vindt u dit vouwwagenmerk in onze showroom. Ook alle benodigdheden rondom de vouwwagen zijn bij ons te vinden. Van oplooprem tot aan schokbrekers. Jamet heeft voor iedereen wel een passend model, of u nu met twee of met acht personen wilt kamperen.

Koop nu uw droom vouwwagen

Twijfel niet langer en kom langs in onze showroom. Neem telefonische contact voor een afspraak of kom spontaan langs. Met BOVAG en Vouwwagencentrum Noordbergum samen, komt het met úw vakantie wel goed. Tot ziens!