Minicaravans

Minicaravan KULBA

De Kulba is een minicaravan uit Letland van uitmuntende kwaliteit. Een compacte caravan om de stad te ontvluchten zonder comfort en stijl te moeten missen. 

Kulba minicaravan Kulba minicaravan

Minicaravans van KULBA zijn geschikt voor iedereen

Een KULBA minicaravan is verrassend licht, zuinig en gemakkelijk te hanteren. Het biedt u alles wat u nodig heeft voor een spontaan weekendje weg of een avontuur wat langer dan een weekend duurt. De Kulba kan gestald worden in een garagebox en heeft het perfecte formaat om op praktisch elke locatie te kunnen gebruiken.

Minicaravan KULBA met een uitstekende kwaliteit

De beste materialen en uitstekend vakmanschap garanderen een product van top kwaliteit. Door het formaat en geringe gewicht ( 480 kg) laat de KULBA zich gemakkelijk door elk type auto meenemen. De volledig geïsoleerde buitenkant van de minicaravans van KULBA beschermt u tegen regen, wind, hitte, kou en geluid, waar u ook bent. In de cabine van de KULBA teardrop trailer vindt u kastjes en planken om uw spullen op te bergen.

Minicaravan geschikt voor 2 personen

De minicaravan/teardrop trailer van Kulba is geschikt voor 2 volwassenen en heeft een bed van 140 x 200 cm. Niet alleen om te slapen, het 3-delige matras kunt u opvouwen tot een bank. Stopcontacten en verlichting zijn in de cabine aanwezig om ook in de avond mogelijkheden te bieden als u er liever niet op uit trekt. De achterkant van de KULBA teardrop trailer kan omhoog. Onder de klep aan de achterzijde bevindt zich een eenvoudige keuken met kastruimte voor uw proviand.  U heeft toegang tot een berken kombuis met kasten, verswatertank, gootsteen, waterkraan en werkblad om lichte maaltijden gemakkelijk klaar te maken. Met een voortent en/of luifel vergroot u gemakkelijk de leefruimte van uw Kulba.

Uitvoeringen minicaravans van KULBA

  1. Woody: Woody  is het populairste model van KULBA minicaravans. De binnen- en buitenkant van de Woody is gemaakt van perfect afgewerkt Baltisch berken multiplex. Hout is niet alleen prachtig, het is ook bewezen goed te zijn voor ons welzijn en het milieu. De  buitenwanden van de KULBA Woody teardrop trailer zijn volledig bedekt met UV-bestendige zeewaardige epoxy. Dit is gedaan om de houten structuur volledig waterdicht te maken. Elk houtvezel patroon en elke kleur naar keuze kan gebruikt worden voor de buiten- en binnen afwerking.
  2. Aluminium: Tegen meerprijs kunnen de wanden van de Woody Kulba teardrop trailer bekleed worden met aluminium. Hierna is het mogelijk om de wanden in elke mogelijke kleur te laten spuiten. Bijvoorbeeld passend bij de auto.
  3. Linex: Ook Linex is een mogelijkheid om de wanden mee te laten bewerken. Dit wordt op de cabinewanden gespoten en is een zeer sterke toplaag. Linex wordt in 2 kleuren aangeboden; zwart en rood.
  4. OFF ROAD / Rebel: De Kulba minicaravan is ook verkrijgbaar in een zgn Off Road uitvoering. Deze is ontworpen om van de gebaande paden af te kunnen wijken. De off Road verzie van de Kulba heet Rebel. De buitenwanden van de Rebel zijn bedekt met weers- en krasbestendig polyurethaan (Line-X). De verhoogde as is uitgerust met 15” lichtmetalen wielen. De banden zijn geschikt voor alle terreinen. Ze zijn bedekt met versterkte aluminium spatborden. Het zwaardere, automatische neuswiel maakt het gemakkelijker om de Rebel met de hand te manoeuvreren tijdens het kamperen in ruwe gebieden.

Minicaravan Kulba huren of kopen

Nieuw: de KULBA minicaravan is ook te huur! Voor inlichtingen over verhuur belt of appt u Jochum Jan Blanke: 06-2720 2828.

Bent u benieuwd naar de huidige prijzen van nieuwe minicaravans? Klik dan door naar de prijslijst!