Minicaravans

Minicaravan KULBA

De Kulba is een minicaravan uit Letland van uitmuntende kwaliteit. Een compacte caravan om de stad te ontvluchten zonder comfort en stijl te moeten missen. 

Minicaravans van KULBA zijn geschikt voor iedereen

Een KULBA minicaravan is verrassend licht, zuinig en gemakkelijk te hanteren. Het biedt u alles wat u nodig heeft voor een spontaan weekendje weg of een avontuur wat langer dan een weekend duurt. De Kulba past in uw garage box en heeft het perfecte formaat om op praktisch elke locatie te kunnen gebruiken.

Minicaravan KULBA met een uitstekende kwaliteit

De beste materialen en uitstekend vakmanschap garanderen een product van top kwaliteit. Door het formaat en geringe gewicht ( 480 kg) laat de KULBA zich gemakkelijk door elk type auto meenemen. De volledig geïsoleerde buitenkant van de minicaravans van KULBA beschermt u tegen regen, wind, hitte, kou en geluid, waar u ook bent. De KULBA teardrop trailer heeft een ruime cabine met veel opbergruimte voor uw spullen. Ook al zou u misschien denken van niet.

Minicaravan geschikt voor 2 personen

Minicaravan KULBA teardrop trailer is geschikt voor 2 volwassenen en heeft een bed van 140 x 200 cm. Niet alleen om te slapen, het 3-delige matras kunt u opvouwen tot een bank. Stopcontacten en leeslampjes zijn aanwezig, dus u kunt een geweldige avond doorbrengen als u er liever niet op uit trekt.De achterkant van de KULBA teardrop trailer kan omhoog. Onder de klep aan de achterzijde bevindt zich een eenvoudige keuken met kastruimte voor uw proviand.  U heeft toegang tot een berken kombuis met kasten, verswatertank, gootsteen, waterkraan en werkblad om lichte maaltijden gemakkelijk klaar te maken. U kunt uw buitenruimte verdubbelen door een voortent of luifel aan de cabine van de minicaravan te koppelen.

Minicaravan Kulba ook te huur

Nieuw: de KULBA ook te huur!
Voor inlichtingen over verhuur belt of appt u Jochum Jan Blanke: 06-2720 2828

Twee soorten minicaravans van KULBA

Woody

De minicaravan KULBA teardrop trailer Woody is het populairste model van KULBA. De binnen- en buitenkant van de Woody is gemaakt van perfect afgewerkt Baltisch berken multiplex. Hout is niet alleen prachtig, het is ook bewezen goed te zijn voor ons welzijn en het milieu. De  buitenwanden van de KULBA Woody teardrop trailer zijn volledig bedekt met UV-bestendige zeewaardige epoxy. Dit is gedaan om de houten structuur volledig waterdicht te maken. Elk houtvezel patroon en elke kleur naar keuze kan gebruikt worden voor de buiten- en binnenafwerking.

Rebel

De minicaravan Rebel is een vernieuwde KULBA teardrop trailer. Deze is ontworpen om van de gebaande paden af te kunnen wijken. De buitenwanden van de Rebel zijn bedekt met weers- en krasbestendig polyurethaan (Line-X). De verhoogde as is uitgerust met 15” lichtmetalen wielen. De banden zijn geschikt voor alle terreinen. Ze zijn bedekt met versterkte aluminium spatborden. Het automatische neuswiel maakt het gemakkelijker om Rebel met de hand te manoeuvreren tijdens het kamperen in ruwe gebieden.

Bekijk de soorten minicaravans van KULBA voor meer informatie of neem direct contact met ons op. In onze showroom kunt u altijd langskomen!