23140

Koelboxen, thermo-electrisch en hybride 28 en 40 liter

Voor onze collectie koelboxen hebben we gekozen voor het merk “Mestic”.
Mooie vormgeving in antraciet  met grijs.( niet meer blauw..)
De koelboxen van Mestic geven je de optimale ruimte binnenin  omdat er geen”ijzeren balkje”meer achterin zit.
De inhoud van de grote box is maar liefst 40! liter.
Het kleinere, draagbare model heeft een vakje op de deksel waar de snoeren ingaan, zodat die  niet meer loshangen wanneer je de koelbox wilt verplaatsen.
( én je kunt ze niet verkiezen)
We hebben 2 modellen standaard op voorraad , omdat we denken dat dit de koelboxen zij die het beste bij de wensen van onze klanten passen.
Andere modellen kunnen we uiteraard voor u bestellen en zijn normaliter binnen 2 werkdagen leverbaar

Hieronder volgt de tekst van de leverancier:

* MESTIC KOELBOX HYBRIDE 40 LITER

Zoekt u de zon op tijdens uw vakantie? Kies dan voor de Mestic hybride koelbox met een inhoud van maar liefst 40 liter. U kunt hem op twee verschillende manieren gebruiken. Sluit u de koelbox aan op 230 volt? Dan functioneert hij als een compressor koelbox en heeft hij een koelvermogen van +10 tot -15 °C. Hij werkt dus zelfs als vriezer. De compressor koelbox heeft een vast koelbereik zonder invloed van de buitentemperatuur. Op 230 volt is deze compressor koelbox ideaal voor vakanties naar warme landen als Italië of Spanje: hoge buitentemperaturen hebben namelijk geen invloed op het koelvermogen van de compressor koelbox. Wanneer u de hybride koelbox op 12 volt aansluit, bijvoorbeeld in de auto, functioneert deze als een thermo-elektrische koelbox. In dat geval koelt hij net als de andere thermo-elektrische koelboxen van Mestic tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Met deze koelbox bent u dus op de camping én onderweg altijd verzekerd van een lekker koel drankje. Dit model is wel wat zwaar van gewicht, wat hem minder geschikt maakt voor dagjes weg. Maar is zeker geschikt voor in de voortent, in de tuin en voor feestjes.

VOORDELEN

 • Koelt tot +10 °C en vriest tot -15 °C
 • Inhoud: 40 liter
 • Aan te sluiten op 12V en 230V
 • Geschikt voor  2 liter flessen
 • Erg geschikt voor vakantie in warme landen
 • Gewicht: 20 kg
 • Na uitschakeling blijven de producten lang koel

* MESTIC KOELBOX THERMO-ELEKTRISCH  28 LITER

Onderweg én op uw vakantiebestemming genieten van een koud drankje? Dat kan met de thermo-elektrische koelboxen van Mestic. In deze koelboxen houdt u tot 28 liter aan inhoud lekker koel. U kunt ze aansluiten op 12V en op 230V.

VERS ETEN EN KOELE DRANKJES MET UW MESTIC KOELBOX

Gaat u naar de camping of een dagje naar het strand? Met de koelboxen van Mestic houdt u overal uw eet- en drinkwaren gekoeld. De boxen werken op stroom en koelen tot wel 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Is het op uw bestemming 25 °C, dan is de temperatuur in de koelbox 5 °C. De hoogwaardige isolatie zorgt ervoor dat de bereikte temperatuur lange tijd behouden blijft. Dankzij de bijgeleverde 12V carplug en het compacte formaat van deze koelboxen, zijn ze ook ideaal voor onderweg. Zo geniet u van heerlijke koude drankjes tijdens een lange autorit. Wel belangrijk om te weten: om de koelbox optimaal te laten presteren stopt u uw er producten al koel in. Zo bereikt u het beste resultaat. De Mestic thermo-elektrische koelboxen beschikken over een handig extraatje. In de deksel zit een opbergvak dat speciaal ontworpen is om de snoeren in op te bergen. Zo heeft u geen last van het snoer als u de koelbox draagt en raakt u hem niet snel kwijt.

VOORDELEN

 • Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur
 • Inhoud: 25 of 28 liter
 • Aan te sluiten op 12V en 230V
 • Ideaal voor dagjes weg
 • Lichtgewicht