- Vouwwagencentrum Noordbergum - https://www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl -

VouwwagenDreams Concept, een nieuwe betaalvorm.

VouwwagenDreams Concept, een nieuwe betaalvorm.

Het VouwwagenDreams concept is een andere soort betaalvorm, dan u waarschijnlijk normaal gewend bent. Met dit concept kunnen alle vouwwagenmerken en -modellen worden gekocht en betaald. Dit geldt voor zowel nieuwe als tweedehands vouwwagens. Super handig voor de beginnende vouwwagenliefhebber, maar ook de ervaren veteranen met meer kilometers achter de rug kunnen gebruik maken van dit unieke concept.

Dus, heeft u met uw spaargeld andere plannen? En heeft u toch uw zinnen gezet op een mooie vouwwagen? Dan is het gespreide – en zo u wilt beschermde – betaalgemak van het VouwwagenDreams concept de juiste keuze!

Hoe werkt het VouwwagenDreams Concept?

U overweegt nu een investering te doen in een mooie vouwwagen die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende geld beschikken om dan een andere vouwwagen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kleinere vouwwagen als de kinderen niet meer meegaan.

Het Vouwwagendreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw vouwwagen, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot wel ā‚¬10.000,00 en ver daarboven! Het is mogelijk om ook een deel van de investering zelf te doen, maar dat hoeft niet.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor een vervangende vouwwagen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de vouwwagen van u is overgenomen.

De voordelen op een rijtje:

Meer informatie over het VouwwagenDreams concept?

Bij onze occassions [1] en nieuwe [2] vouwwagens kunt u het maandbedrag berekenen door de vouwwagen te bekijken op de website. Naast alle specificaties is er in het rood, tekst aangegeven, waar u uw maandbedrag kunt laten berekenen. Zo weet u precies hoeveel geld u per maand investeert in uw vouwwagen. U kunt ook bij ons langs komen in Noardburgum voor vragen over het concept. We staan u graag te woord!