22623

Tweedehands vouwwagens, ook voor regio Groningen

Bent u op zoek naar een tweedehands vouwwagen in Groningen, zoals een Camp-let, Campooz, Combi Camp, Cabanon, Holtkamper, Alpenkreuzer of een Jamet? 40 minuten verderop vindt u Vouwwagencentrum Noordbergum. Al meer dan 25 jaar vouwwagenspecialist voor nieuwe én tweedehands vouwwagens.

40 minuten rijden van Groningen

Wij zijn specialist in onder anderen tweedehands vouwwagens. We kunnen daarom stellig zeggen dat het de moeite waard is om onze showroom te bezoeken, wanneer u op zoek bent naar een tweedehands vouwwagen in Groningen. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag en wilt u alvast oriënteren dan kan dat op onze website. Niet alle tweedehands vouwwagen staan altijd op de site. Weet u wat u wilt en staat het er niet bij? Bel of mail dan; misschien hebben we het tóch of komt het op korte termijn binnen.

25 jaar vouwwagenspecialist

Wij zitten al 30 jaar in het vak en kunnen daardoor antwoord geven op al uw vragen. Wij kennen alle merken door en door, hebben korte lijntjes met de leveranciers en kunnen daarom wagens samenstellen naar uw voorkeur. Neem een kijkje in onze showroom en zie direct wat u koopt. Wij hebben hier namelijk naast nieuwe wagens ook tweedehandse wagens staan. Wanneer u een tweedehands vouwwagen bij ons koopt willen we u jarenlang plezier garanderen.  Elke tweedehands vouwwagen vanaf  2000,– krijgt daarom voor aflevering een complete Bovag beurt én u krijgt 12 maanden  volledige garantie. Bij aflevering wordt de tijd genomen om een uitgebreide uitleg en demonstratie te geven. Maak vandaag nog een afspraak of kom spontaan langs.

Tweedehands vouwwagens Camp-let in Groningen

De Camp-let  vouwwagens zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Wanneer u gaat voor klasse en kwaliteit hoort dit merk vouwwagen  zeker in het rijtje thuis. Met onze kennis van dit merk zullen we er alles aan doen om een perfecte vouwwagen van Camp-let voor u te vinden. Eventuele speciale wensen of last minute  wensen zijn op deze manier snel realiseerbaar.

Tweedehands Campooz vouwwagens

Campooz is een bekend vouwwagenmerk van Nederlandse bodem. Wij zijn erg blij dat we dit merk mogen aanbieden in onze showroom in Noardburgum. Wij verkopen de types Fat Freddy, Lazy jack en Lola en kunnen alle vouwwagens van dit merk leveren in een Off Road uitvoering.

Tweedehands Jamet vouwwagen kopen

Dit Franse merk is al 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Natuurlijk vindt u dit vouwwagenmerk in onze showroom. Ook alle benodigdheden rondom de vouwwagen zijn bij ons te vinden. Luifels, ondertentjes, disselbakken en tenttapijt, we leveren het allemaal. Jamet heeft voor iedereen wel een passend model, of u nu met twee of met acht personen wilt kamperen. Daarom weten wij zeker dat ook u een passende tweedehands Jamet vouwwagen bij ons vindt.

Koop nu uw droom vouwwagen

Twijfel niet langer en kom langs in onze showroom. Neem telefonische contact op voor een afspraak of kom spontaan langs. Tot ziens!