22438

Tweede Paasdag open vanaf 10.00 uur!

Tweede Paasdag zijn we geopend vanaf 10:00 uur!

Nog geen plannen voor Tweede Paasdag gemaakt? Dat komt goed uit, wij zijn namelijk gewoon open. Kom gerust een kopje koffie met ons drinken en bekijk onze occassion’s of nieuwe vouwwagens! Naast vouwwagens hebben we ook hele leuke mini caravans in de showroom staan. Ook hebben we een aparte showroom waar we al onze occasions hebben uitgestald. Deze hebben we opgezet, zodat u goed de staat van de vouwwagen kunt bekijken en daarnaast ook hoe deze er van binnen uit ziet.

Onderhoud

Verder is het ook een uitermate geschikte dag om bijvoorbeeld uw vouwwagen voor onderhoud in te leveren. Nu de mooie dagen er weer aan komen, is het van belang dat uw vouwwagen in optimale conditie is, mocht u besluiten een aantal dagen weg te gaan!

Camping accessoires

Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie staan van alle denkbare camping accessoires. Op zoek naar een nieuwe comfortabele campingstoel? Of wellicht zoekt u een nieuwe opklapbare tafel? We hebben de nieuwste collectie’s voor u besteld en u kunt in onze showroom alles uitgebreid bekijken.

Kom bij ons langs!

Kortom: genoeg redenen om ons even te bezoeken. Daarnaast kunt u ons bezoek uitstekend combineren met een dagje uit naar Leeuwarden, Drachten of de Alde Feanen! We staan daarnaast graag voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden over alles wat met vouwwagens te maken heeft.