22402

Nieuw! Meer bergruimte dankzij opklapbare lattenbodem in vouwwagen

Meer bergruimte dankzij opklapbare lattenbodem in vouwwagen

Meer bergruimte dankzij opklapbare lattenbodem in vouwwagen. In compacte caravans en vouwwagens is ieder hoekje bergruimte mooi meegenomen. Op zoek naar extra bergruimte kwamen wij onder het bed uit. We ontwikkelden een aluminium frame dat bij de vouwwagens van Camp-Let precies onder de lattenbodem past. Zo ontstaat een bergruimte met een hoogte waar boodschappenkratten makkelijk onder passen.  Daarnaast is het ook mogelijk om de koffers zelf er in te leggen. De bagage kan gewoon onder het bed blijven liggen. Heel handig voor één overnachting op een plek, bijvoorbeeld. Hierdoor kan je meteen de volgende dag weer op pad.

Opklapbare lattenbodem in de vouwwagen

De bovenkant van het frame kan omhoog scharnieren, waardoor de bergruimte onder het bed makkelijk bereikbaar is. Het frame met opklapbare lattenbodem past in ieder geval in alle modellen vouwwagens van Camp-Let, maar kan wellicht ook een oplossing zijn voor compacte caravans. Naast het feit dat er dus een mogelijkheid is voor meer bergruimte, ligt het bed in de kampeerwagen ook comfortabeler, vanwege het feit dat er een lattenbodem onder het matras ligt.

Mogelijkheid voor andere vouwwagenmerken

Voor nu past het frame in de Camp-let vouwwagen. Maar we zijn druk bezig om te kijken of we het ook in onze andere vouwwagenmerken kunnen toepassen. Dit zorgt voor nog meer gemak en geriefelijkheid.

Benieuwd?

Je kunt natuurlijk altijd langskomen bij ons in de showroom. We laten zien hoe alles werkt en je kan op een rustige manier alle verschillende modellen vouwwagens bekijken. Ook hebben we online een overzicht van al onze merken en modellen vouwwagens. Van het traditionele merk Jamet, tot aan het meer avontuurlijke Campooz merk. Bij ons ben je aan het juiste adres! Neem met ons contact op via het formulier en je hoort zo snel mogelijk van ons terug!