22829

Makkelijkste vouwwagen

Makkelijkste vouwwagen

De makkelijkste vouwwagen, die u in 15 minuten op kunt zetten,inclusief voortent,  is de Camp-let Dream. Een model van de Camp-let Isabella. Deze vouwwagen is daarmee heel erg handig en geschikt voor mensen die regelmatig willen verplaatsen tijdens een reis of die aan het begin van hun campingleven staan. De Camp-let Dream, een vouwwagen met verrassend veel leefruimte, is het meest eenvoudig opzetbare model van Camp-let Isabella. Deze vouwwagen wordt vaak gekocht voor een vakantie voor 2 tot 4 personen. Hij bevat twee tweepersoons matrassen. U kiest zelf voor wel of niet een extra slaapruimte( een uitbouw)  voor eventueel nog 2 slaapplaatsen óf u gebruikt de uitbouw voor bagage.

Onder het bed van de Camp-let Dream bevindt zich een afsluitbare bagage ruimte

Wat heeft deze makkelijkste vouwwagen

De Camp-let Dream is altijd in een mum van tijd opgezet en zeer flexibel in te richten. Ook bij het model voor 2020. U bepaalt zelf welk keuken u er in wilt. U bepaalt ook zelf of er een luifel bij komt en of deze met voorfront is of niet. Verder kiest u zelf voor wel of niet een uitbouw(annex) en, zoals eerder genoemd, voor extra slaapruimte.

Camp-let Dream in basis uitvoering

Basis uitvoering

Uiterlijk van deze makkelijkste vouwwagen

De Camp-let Dream is uitgevoerd in zogenoemd “Scandinavische kleuren”; perfect passend bij de natuur en het buitenleven. De Camp-let Dream wordt verder standaard geleverd met aluminium velgen. Binnenin bevinden zich standaard een organizer met zakken (grijs), bagageruimte/slaapcabine’s  (zwart), één verandastang,  matrassen, gordijnen Collage Blue en een garderobestang. Oftewel, dit is de makkelijkste vouwwagen, maar zeker niet de eenvoudigste qua opties.

Makkelijke vouwwagen én comfort

Bij het aanschaffen van de Camp-let Dream bent u niet alleen binnen 15 minuten klaar met het opzetten, u ervaart daarnaast evengoed extra comfort. U ervaart een goed binnenklimaat dankzij het ademende arcyldoek, de ventilatie in de slaapcabines en boven de keuken. Ook kunt u extra ruimte toevoegen met een annex. Kortom: Camp-let Dream is een uitstekende manier om uw eigen campingdromen tot leven te laten komen.

Kom de Camp-let Dream bekijken

Wij plaatsen geregeld video’s en foto’s op onze website en social media kanalen. Nieuwe vouwwagens, maar ook tweedehands vouwwagens komen op deze kanalen voorbij. Bent u benieuwd geworden naar de makkelijkste vouwwagen? Wij hebben deze vouwwagen in onze showroom staan. Wij zijn elke maandag tm zaterdag geopend. Komt u niet uit de buurt? Dan mag u best op avond of op zondag komen. Bel gerust met  06–244 00 652  om een afspraak te maken of kom snel langs in onze showroom in Noordbergum!