21765

Kampeerervaring (met vouwwagen) van de eigenaren

Kampeerervaring (met vouwwagen) van de eigenaren

Op deze pagina geven de eigenaren Jan en Treeske antwoord op vragen die ze van hun klanten krijgen over hun eigen kampeerervaring met een vouwwagen.

Vragen vanuit klanten over kampeerervaringen

Wij krijgen vanuit onze klanten geregeld de vraag: “kampeert u zelf ook met de vouwwagen en met welke dan?”. “Natuurlijk kamperen we zelf ook”, is dan ons antwoord.

Met welke vouwwagen heeft u kampeerervaring?

Wij hebben met heel veel vouwwagens kampeerervaring, uiteraard! De vouwwagen die wij zelf meenemen op vakantie is afhankelijk van onze vakantieplannen op locatie, de duur van de vakantie,  wie er mee gaan en wat er klaar staat. Wat een luxe! Een spiksplinternieuwe vouwwagen nemen we nooit mee, vaak een demonstratiemodel of een hele nette occasion.

Hoe kiezen wij een vouwwagen op basis van kampeerervaring?

Op basis van ons vakantieplan kiezen wij een geschikte vouwwagen. Wat bijvoorbeeld wel eens voorkomt is dat we meerdere campings bezoeken in een korte tijd (als je maar kort gaat en je staat op drie verschillende plaatsen dan voelt het alsof je veel langer weg geweest bent).

Voorbeeld 1: Een tijd geleden ging ik met dochter Jantine op deze manier vakantie vieren en namen we een Jamet Jameta mee. We wilden een vouwwagen die we samen gemakkelijk op kunnen zetten, dus niet te zwaar openen en geen gedoe met stokken en afspannen. We namen de Jamet Jameta mee, zonder voortent maar met luifel. Het was perfect!

Voorbeeld 2: In februari gingen onze zoon en zijn vriendin samen met de Camp-let op winterchallenge.  En deze Camp-let 2GO gaat nu met Jan en mij mee. Hij voldoet helemaal aan onze eisen:

  • Zeer eenvoudig en snel opzetbaar,
  • geen gedoe met stokken,
  • slechts een paar harinkjes nodig
  • én er kan een mooie luifel voor.
  • Alles wat we in de vouwwagen nodig hebben past er prima in; tafel,stoelen, grondzeil, luifel en skottelbrai .

Wanneer u vaak verkast en een makkelijke kampeerder bent, laat u de toilettassen en kleding in de kofferbak van de auto. Heeft u iets nodig, dan haalt u het eruit.

Opmerking van Treeske: “dat van die makkelijke kampeerder was vroeger trouwens wel anders; dan gingen we met het hele gezin en ging er vaak een dubbelklapper van Jamet mee. Wat namen we wat mee! En alles werd door mij keurig ingericht. Dat kan ook met zo’n ruime wagen. Je installeert je dan echt voor twee of drie weken op één plek.

Informatie vragen

Heeft u vragen over een vouwwagen die geschikt is voor uw vakantie? Zoals u kunt lezen hebben wij ruime ervaring in het kiezen van vouwwagens op basis van kampeerervaring, dus twijfel niet en kom langs of neem contact op!