22928

Update i.v.m. Corona-virus

Lees hier over de laatste maatregelen vanuit Vouwwagencentrum Noordbergum i.v.m. het corona-virus.

Voorlopig nog steeds geopend op onze normale openingstijden

Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheden t.a.v. het Coronavirus. Wij rekenen erop dat ook onze bezoekers/klanten dat doen en zijn daarom op onze normale tijden geopend. U vindt bij ons in de showroom/winkel de nodige ontsmettingsmiddelen. Wij zorgen er voor dat we op gepaste afstand u kunnen adviseren en uw vragen kunnen beantwoorden en wij zorgen er voor dat er niet te veel mensen in onze showroom zijn. Dit kunnen wij bijna garanderen, aangezien onze klanten verspreid over de dag komen, zo hebben we vernomen. U kunt ons ook altijd bellen om een tijdstip af te spreken.

Verkopen of adviseren door middel van video(bellen)

Wij willen natuurlijk ook dat men zoveel mogelijk binnen blijft in deze tijd. Echter wilt u er zeker van zijn een vouwwagen of bijbehorende attributen in huis te hebben, voordat de drukte na deze crisis weer toeneemt? En heeft u specifieke wensen of vragen? Dan kunnen wij u ook op afstand adviseren door middel van een persoonlijke video of videobellen. Wij lopen met u door onze showroom heen!

Reparaties door middel van haal-en-brengservice

De reparaties kunnen vooralsnog gewoon doorgaan. U kunt uw product(en) bij ons afleveren, waarna wij er mee aan de slag gaan. Mocht u de deur niet uit kunnen of willen? Geen probleem natuurlijk! Een haal-en-brengservice is ook mogelijk! Maak een afspraak.