22805

Caravan te koop (mini)

Caravan te koop bij Vouwwagencentrum Noord Bergum

Bij vouwwagencentrum Noord Bergum hebben wij speciale caravans te koop, namelijk minicaravans. Deze caravans zijn geschikt voor 2 personen met een bed en een keuken en de kwaliteit is zo hoog dat u er zorgeloos jaren mee kunt reizen.

Vouwwagencentrum in Friesland verkoopt mini caravans

Noordbergum is een dorpje in Friesland, tussen Leeuwarden, Heerenveen en Groningen in.  Twee uren rijden van Amsterdam, een uur rijden van Zwolle en twee en half uur rijden van Eindhoven. En hier kunt u kleine caravans kopen. Oftewel ‘Minicaravans’. Ons bedrijf bestaat voornamelijk uit verkoop van nieuwe en tweedehands vouwwagens. Verder kunt u kampeerartikelen kopen en kunnen wij al het onderhoud verrichten die u nodig hebt. Maar dus ook minicaravans.

Mini caravan te koop

De caravans die wij te koop hebben staan worden ook wel minicaravans genoemd. Het is de KULBA minicaravan. Deze caravan komt uit Letland en is van uitmuntende kwaliteit. Wij zijn de enige leveranciers in Nederland van deze mini caravan van KULBA. Dat maakt dit product erg bijzonder in onze showroom. Met deze kleine caravan kunt u gemakkelijk de stad te ontvluchten zonder comfort en stijl te moeten missen. Lees hier meer over de minicaravan. 

Mini caravans als u klein wilt reizen

Zoekt u een kleine caravan voor als u spontaan een weekendje weg wilt of  met weinig achter uw auto een lange reis wilt maken? Dan is een mini caravan super geschikt. De woorden ‘mini caravan’ zeggen het al. De caravan is verrassend licht, zuinig en gemakkelijk te hanteren. Heeft u normaal gesproken moeite om met een grote caravan achter uw auto te rijden dan kan deze caravan een uitkomst zijn! Het biedt u daarnaast alles wat u nodig heeft. De Kulba kan gestald worden in een garagebox en heeft het perfecte formaat om op praktisch elke locatie te kunnen gebruiken.

Een kleine caravan te koop voor 2 personen

De mini caravan is geschikt voor twee volwassen personen. Het heeft gewoon een bed van 140 x 200 cm. Dit matras kunt u overdag opvouwen tot een bank. U mist dus niks in deze kleine caravan. Stopcontacten en verlichting zijn in de cabine aanwezig om zich binnen in de caravan te kunnen vermaken, mocht het slecht weer zijn of mocht u een dagje rust willen. Dat is nog niet alles. Deze kleine caravan bevat een heus keukentje! Onder de klep aan de achterzijde bevindt zich een eenvoudige keuken met kastruimte. U kunt gebruik maken van een kombuis met kasten, verswatertank, gootsteen, waterkraan en werkblad om lichte maaltijden gemakkelijk klaar te maken.

Meerdere soorten kleine caravans te koop

De Woody is het populairste model. De binnen- en buitenkant van de Woody is gemaakt van Baltisch berken multiplex, goed voor ons welzijn en duurzaam. Kulba plant namelijk voor elke gebruikte boom weer een nieuwe! Vindt u dat belangrijk, dan is deze mini caravan helemaal iets voor u. De  buitenwanden zijn volledig bedekt met UV-bestendige zeewaardige epoxy. Dit is gedaan om de houten structuur volledig waterdicht te maken. U kunt dus heerlijk slapen in deze mini caravan als het regent.

Off road uitvoering voor de avonturiers

Ook hebben we een Off Road uitvoering te koop: Rebel. Deze is ontworpen om van de gebaande paden af te kunnen wijken. De buitenwanden van de Rebel zijn bedekt met weers- en krasbestendig polyurethaan. De verhoogde as is uitgerust met 15” lichtmetalen wielen en de banden zijn geschikt voor alle terreinen. Als u er van houdt om op avontuur te gaan en het erg leuk vindt om over zandweggetjes te rijden die u naar onbekende bestemmingen brengen, dan is deze caravan sterk aan te raden. Het zwaardere, automatische neuswiel maakt het namelijk gemakkelijker om de Rebel met de hand te manoeuvreren tijdens het kamperen in ruwe gebieden.

Bent u al enthousiast? Kom gerust een keertje langs in onze showroom om de caravans te bewonderen. Of bekijk hier onze pagina over de mini caravans.