22373

5 x redenen om met de vouwwagen op vakantie te gaan

5 x redenen om met de vouwwagen op vakantie te gaan

Lazy Jack Trekking 2019,luifel met fraaie bamboestokken

Er zijn verschillende vormen van vakantie vieren. Kamperen valt hier ook onder en het wordt weer steeds populairder! De vouwwagen is een uitermate geschikt middel voor een zorgeloze vakantie, waar u helemaal tot rust kan komen. Zo is het makkelijk in gebruik en u kunt zo alles weer inpakken en vertrekken naar een andere locatie! Er zijn ook nog andere verklaringen om met de vouwwagen op vakantie te gaan. Wij geven 5 redenen waarom u met de vouwwagen op vakantie moet gaan!

1. De vouwwagen is makkelijk in gebruik

De belangrijkste reden om op vakantie te gaan is dat u tot rust komt. U heeft geen zin om eindeloze handleidingen te moeten lezen en in de weer zijn met allerlei ingewikkelde onderdelen. U wilt daar zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Met een vouwwagen bent u van dit probleem af. Een kampeerwagen is namelijk erg makkelijk in gebruik. Bij Vouwwagencentrum Noordbergum is er de mogelijkheid om uw kampeerwagen uit te testen. U krijgt van ons namelijk een goede uitleg van tevoren en daarnaast bieden we een klant, die een nieuwe vouwwagen koopt bij ons, twee nachten proefkamperen aan in de buurt. In de avond komen we persoonlijk langs om nog eventuele vragen te beantwoorden. Dus ook voor startende reizigers is de vouwwagen erg geschikt.

De vouwwagen zelf is ook erg makkelijk op te ruimen. Verder kan de wagen achter bijna elke auto met een trekhaak. Heeft u niet de beschikking over een trekhaak? Deze zijn gemakkelijk door de lokale garage te monteren. U heeft geen speciale auto nodig en een B rijbewijs is al genoeg. Erg handig voor de beginnende kampeerder.

Jamet Dakota vouwwagen

2. Een vouwwagen is comfortabel

Waarschijnlijk heeft u vroeger wel eens in een tent gelegen en voelde u van alles onder u liggen door de harde ondergrond. Dit kan natuurlijk erg irritant worden, wanneer u een aantal nachten slecht slaapt en draagt niet bij aan de rust. Gelukkig heeft u met een kampeerwagen dit probleem niet. U ligt hoger en dus niet rechtstreeks op de grond. Bovendien beschikken ze  bijna allemaal over lattenbodems. Uiteraard kunt u de bedden uittesten bij ons in de showroom. Kortom: met een vouwwagen op vakantie gaan is erg comfortabel!

3. Uw eigen spullen in een vouwwagen

Op vakantie, in een hotel of huisje, maakt u vaak gebruik van andermans eigendommen. Veel mensen vinden dat een onprettig gevoel en maken het liefst gebruik van hun eigen spullen. Met een vouwwagen heeft u zelf al uw eigen spullen bij de hand. Met een kampeerwagen heeft u genoeg berging om bijvoorbeeld extra kleding, kookgerei, eten en doucheproducten mee te brengen. Ook voor de terugreis is dit fijn. Wilt u wat souvenirs mee naar huis nemen? Dat kan gewoon met alle ruimte die u ter beschikking heeft.

Campooz Fat Freddy 2019 in Trekking variant. Luifel met mooie bamboestokken.

4. Met een vouwwagen op vakantie is (relatief) goedkoop

Reizen kost vaak veel geld, een hoop mensen zoeken naar goedkopere opties. Rust is voor ieder persoon belangrijk en goedkoper op reis kunnen, betekent dat u meer geld kan uitgeven aan de leuke dingen op vakantie. Met de vouwwagen op vakantie kunt u dus flink geld besparen. U kunt zelf de afstand van de reis bepalen, maar ook de aanschaf van een kampeerwagen is niet zo veel. Zeker als u dit vergelijkt met andere soorten vakanties en toch kunt u genieten van de reis door het comfort die de wagen biedt. Zo kunt u op een goedkope manier volledig tot rust komen. Daarnaast hoeft u niet altijd te eten in een restaurant, u kunt zelf eten bereiden in uw eigen keuken. Erg makkelijk dus, om geld te besparen met een vouwwagen.

5. U kunt zelf de route bepalen

De voorbereiding op een vakantie is voor veel mensen een leuke tijd. U bent bezig met allerlei zaken, zoals het inpakken van uw koffers en het uitstippelen van de reis. Op vakantie met een vouwwagen zorgt voor nog meer voorpret. U kunt de volledige route zelf bepalen en daarnaast de lengte van de reis. U kunt de mooiste plekjes gaan bezoeken in de buurt van campings waar u heen wilt of misschien bent u wel van plan om een rondreis te gaan maken in een bepaalde omgeving. Met een kampeerwagen kunt u op veel plaatsen komen. Hierdoor wordt uw reis een onvergetelijke ervaring!

Camp-let Classic North

Enthousiast geworden?

Kom bij ons langs in Noordbergum! We helpen u graag met alle vragen omtrent kamperen en vouwwagens. Weet u het nog niet zeker? U kunt al onze modellen bekijken op de website. Zo hebben we vouwwagens van het merk Jamet, Camp-let en Campooz. Daarnaast hebben we ook nog leuke minicaravans staan!