22373

5 redenen om met de vouwwagen op vakantie te gaan

Lazy Jack Trekking 2019,luifel met fraaie bamboestokken

Er zijn verschillende vormen van vakantie vieren. Kamperen valt hier ook onder en het wordt weer steeds populairder! De vouwwagen is een uitermate geschikt middel voor een zorgeloze vakantie, waar je helemaal tot rust kan komen. Zo is het makkelijk in gebruik en je kan zo alles weer inpakken en vertrekken naar een andere locatie! Er zijn ook nog andere verklaringen om met de vouwwagen op vakantie te gaan. Benieuwd? Lees hier onder verder!

Makkelijk in gebruik

De belangrijkste reden om op vakantie te gaan is dat je tot rust komt. Je hebt geen zin om eindeloze handleidingen te moeten lezen en in de weer zijn met allerlei ingewikkelde onderdelen. Je wilt daar zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Met een vouwwagen ben je van dit probleem af. Een kampeerwagen is namelijk erg makkelijk in gebruik. Bij Vouwwagencentrum Noordbergum is er de mogelijkheid om je kampeerwagen uit te testen. Je krijgt van ons namelijk een goede uitleg van tevoren en daarnaast bieden we een klant die een nieuwe vouwwagen koopt bij ons, twee nachtjes proefkamperen aan in de buurt. In de avond komen we persoonlijk langs om nog eventuele vragen te beantwoorden. Dus ook voor startende reizigers is de vouwwagen erg geschikt.

De vouwwagen zelf is ook erg makkelijk op te ruimen. Verder kan de wagen achter bijna elke auto met een trekhaak. Heb je niet de beschikking over een trekhaak? Deze zijn gemakkelijk door de lokale garage te monteren. Je hebt geen speciale auto nodig en een B rijbewijs is al genoeg. Erg handig voor de beginnende kampeerder.

Jamet Dakota vouwwagen

Een vouwwagen is comfortabel

Waarschijnlijk heb je vroeger wel eens in een tent gelegen en voelde je van alles onder je liggen door de harde ondergrond. Dit kan natuurlijk erg irritant worden, wanneer je een aantal nachten slecht slaapt en draagt niet bij aan de rust. Gelukkig heb je met een kampeerwagen dit probleem niet. Je ligt hoger en dus niet rechtstreeks op de grond. Bovendien beschikken ze  bijna allemaal over lattenbodems. Uiteraard kun je de bedden uittesten bij ons in de showroom. Kortom: met een vouwwagen op vakantie gaan is erg comfortabel!

Je hebt je eigen spullen

Op vakantie in een hotel of huisje, maak je vaak gebruik van andermans eigendommen. Veel mensen vinden dat een onprettig gevoel en maken het liefst gebruik van hun eigen spullen. Met een vouwwagen heb je zelf al je eigen spullen bij de hand. Met een kampeerwagen heb je genoeg berging om bijvoorbeeld extra kleding, kookgerei, eten en doucheproducten mee te brengen. Ook voor de terugreis is dit fijn. Wil je wat souvenirs mee naar huis nemen? Dat kan gewoon met alle ruimte die je ter beschikking hebt.

Campooz Fat Freddy 2019 in Trekking variant. Luifel met mooie bamboestokken.

Met een vouwwagen op vakantie is (relatief) goedkoop

Reizen kost vaak veel geld, een hoop mensen zoeken naar goedkopere opties. Rust is voor ieder persoon belangrijk en goedkoper op reis kunnen, betekent dat je meer geld kan uitgeven aan de leuke dingen op vakantie. Met de vouwwagen op vakantie kan je dus flink geld besparen. Je kan zelf de afstand van reis bepalen, maar ook de aanschaf van een kampeerwagen is niet zo veel. Zeker als je dit vergelijkt met andere soorten vakanties en toch kun je genieten van de reis door het comfort die de wagen biedt. Zo kun je op een goedkope manier volledig tot rust komen. Daarnaast hoef je niet altijd te eten in een restaurant, je kunt zelf eten bereiden in je eigen keukentje. Erg makkelijk dus, om geld te besparen met een vouwwagen.

Je kan zelf de route bepalen

De voorbereiding op een vakantie is voor veel mensen een leuke tijd. Je bent bezig met allerlei zaken, zoals het inpakken van je koffers en het uitstippelen van de reis. Op vakantie met een vouwwagen zorgt voor nog meer voorpret. Je kan de volledige route zelf bepalen en daarnaast de lengte van de reis. Je kan de mooiste plekjes gaan bezoeken in de buurt van campings waar je heen wilt of misschien ben je wel van plan om een rondreis te gaan maken in een bepaalde omgeving. Met een kampeerwagen kan je op veel plaatsen komen. Hierdoor wordt jouw reis een onvergetelijke ervaring!

Camp-let Classic North

Enthousiast geworden?

Kom bij ons langs in Noardburgum! We helpen je graag met alle vragen omtrent kamperen en vouwwagens. Weet je het nog niet zeker? Je kan al onze modellen bekijken op de website. Zo hebben we vouwwagens van het merk Jamet, Camp-let en Campooz. Daarnaast hebben we ook nog leuke minicaravans staan!