17912

Nieuwe Camp-let concept

 

Camp-let is klaar voor het nieuwe concept: Vrijheid in vouwwagenkeuze

U kunt nu een nieuwe Camp-let kopen waarbij u zelf bepaalt wat u wel of niet in uw wagen wilt zonder de functionaliteit, kwaliteit of het design te verliezen van deze prachtige vouwwagen.

U haalt nu nog meer uit uw vakantie want het nieuwe concept van Camp-let , in 2016 op de markt gebracht,slaat enorm aan.

Alle modellen van Camp-let worden nu standaard geleverd zonder keuken. Dit betekent een enorme vrijheid; wilt u geen keuken? Hoeft niet. Wilt u model Classic maar houdt u van een luxe keuken zoals voorheen alleen in de Premium mogelijk was? Geen probleem; elk model kan voorzien worden van de keuken die ú wenst!

“Het Camp-let 2018  programma begint met een Camp-let 2GO model: een spiksplinternieuwe vouwwagen voor nog geen 6000 euro. U bent direct uitgerust voor een kampeer vakantie om de mooiste plekjes van Europa te verkennen.

Er is hier geen sprake van een goedkoop laagdrempelig product, maar met een vouwwagen van hoge kwaliteit, comfort en luxe die u het optimale campingleven biedt.

Met de keuze van een Camp-let 2GO bent u verzekerd van de mogelijkheid om de vouwwagen te upgraden met eventueel een keuken of tal van andere Camp-let accessoires die u in ons accessoire programma kunt vinden. Bovendien is de tent in het 2GO model dusdanig ontworpen dat de voorkant van de vouwwagen is te openen en om te bouwen naar een zonneluifel.

Naast de 2GO komen in 2018 uiteraard de Classic en de Premium terug in het programma. De Classic met standaard meer ruimte en comfort dan de 2GO en de Premium als neusje van de zalm op kampeergebied. In onze showroom kunt u ze alle 3 bewonderen.