17912

Nieuwe Camp-let concept

 

Camp-let is klaar voor het nieuwe concept:

Vrijheid in vouwwagenkeuze

 

U kunt nu een nieuwe Camp-let kopen waarbij u zelf de prijs mag bepalen zonder de functionaliteit, kwaliteit of het design te verliezen van deze populaire Deens geproduceerde vouwwagen.

 

U kunt nu nog meer uit uw vakantie halen want het nieuwe concept van Camp-let , in 2016 op de markt gebracht,slaat enorm aan. In de vorm van vrijheid en wederom het zetten van een nieuwe standaard in kamperen. Zoals u van Camp-let gewend bent blijft de kwaliteit, functionaliteit en het design van de vouwwagens van hoog niveau.

“Het Camp-let 2017  programma begint met een Camp-let 2GO model waar u een spiksplinternieuwe vouwwagen voor nog geen 5.700 euro kunt krijgen. U bent direct uitgerust voor een kampeer vakantie om de mooiste plekjes van Europa te verkennen.

Er is hier geen sprake van een goedkoop laagdrempelig product, maar met een vouwwagen van hoge kwaliteit, comfort en luxe die u het optimale campingleven biedt.”  aldus directeur Hans Jørn Nissen, Camp-let A / S.

Met de keuze van een Camp-let 2GO bent u verzekerd van de mogelijkheid om de vouwwagen te upgraden met eventueel een keuken of tal van andere Camp-let accessoires die u in ons accessoire programma kunt vinden. Bovendien is de tent in het 2GO model dusdanig ontworpen dat de voorkant van de vouwwagen is te openen en om te bouwen naar een zonneluifel. Daarnaast zijn wij flexibel en bieden wij u de mogelijkheid om na uw aankoop binnen een tijdsbestek van 18 maanden eventueel te upgraden naar een grotere tent.

Naast de 2GO komen in 2017 uiteraard de Classic en de Premium terug in het programma. De Classic met  standaard meer ruimte en comfort dan de 2GO en de Premium als neusje van de zalm op kampeergebied. In onze showroom kunt u ze alle 3 bewonderen.