Camp-let vouwwagens

Camp-let vouwwagens: klasse en kwaliteit uit Denemarken met een ongekend opzetgemak. Dat is eigenlijk de omschrijving die het beste bij “onze Camp-let-jes” past. “Onze” omdat we de Camp-let vouwwagen al zoveel jaren voeren en deze niet meer weg te denken valt uit ons assortiment. “Onze” ook omdat de lijnen met de Deense fabrikant kort en helder zijn wat het zo “eigen’ maakt. Eventuele speciale wensen/ last minutes  zijn op deze manier snel realiseerbaar.Camp-let-“jes” uiteraard door de geringe afmeting en het lage gewicht van de polyester wagenbak.

De Camp-let vouwwagen, met z’n geringe gewicht en z’n opzetgemak is het ideale vakantieverblijf. Of u nu van eenvoud of wat meer luxe houdt, er is altijd een Camp-let vouwwagen die bij u past.

Alle 3 modellen van Camp-let hebben hetzelfde eenvoudige opzetsysteem: keuken opendraaien, deksel openen en doek naar voren trekken, je staat binnen enkele tellen onder dak! De verschillen in de 3 modellen zitten in de uitvoering en accessoires.

In een Camp-let vouwwagen heb je altijd 2 slaapcabines. Allebei uiteraard te gebruiken als slaapplaats maar ook vaak , bij kamperen door 2 personen, gebruikt als opbergruimte. Het rechterbed is nl de wagenbak en daar komen onderweg de kampeerspullen in.( tafel, stoelen, grondzeil, luifel etc.) . Eenmaal op de camping is deze cabine ideaal om je koffer of tas met kleding en toiletspullen in op te bergen!

Camp-let : Gives you the best holiday…